Lokacija in stik

Lokacija dogodka je Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana, Ižanska 12, Ljubljana. V neposredni bližini je tudi stavba BIC- Biotehniški izobraževalni center Ljubljana in Botanični vrt.

Parkiranje
Ker pred stavbo ni dovolj parkirnega prostora, vam svetujemo, da parkirate na Grubarjevem nabrežju in po mostu/ brvi čez Ljubljanico, ki je namenjena pešcem, pridete do prizorišča. Razdalja je kratka. Za plačilo parkinga boste potrebovali kovance. Parkirnina znaša 0,80 centa na uro. Druga možnost je, da pridete z javnim prevozom;  do tam pelje mestni avtobus številka 27 v smeri BTC – Rudnik ali obratno. Postajališča in vozni red so razvidni v aplikaciji LPP vozni red. Pazite le, da boste izbrali pravo smer.

Dodatne informacije:
Natalija Žalec
E: natalija.zalec@acs.si
T: 01 5842576.

Zanimivost:
Konservatorij za glasbo in balet letos praznuje 100. obletnico delovanja. Konservatorij se imenuje zato, ker je ob svoji ustanovitvi odprl vrata mladim sirotam in jim razen temeljne življenjske oskrbe omogočil, da razvijajo tudi svoje glasbene talente. Po svoje je podoben našemu programu PUM-O – tudi pri nas mladi lahko razvijajo svoje talente.

Andragoški center Slovenije
Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve